Vendor: Microsoft Exam Code: 70-346 Exam Name: Managing Office 365 Identities 300-101 dumps and Requirements Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Your company has a hybrid deployment of Office 365. You need to verify whether free/busy information sharing with external users is configured. Which Windows PowerShell cmdlet should you use? A. Test-OutlookConnectivity B. Test-FederationTrust C. Get-OrganizationRelationship D. Get-MSOLDomainFederationSettings Correct Answer: C

QUESTION 2 A company has an Office 365 tenant 070-487 dumps that has an Enterprise E1 subscription. Users currently sign in with credentials that include the contoso.com domain suffix. The company is acquired by Fabrikam. Users must now sign in with credentials that include the fabrikam.com domain suffix. You need to ensure that all users sign in with the new domain name. Which Windows PowerShell cmdlet should you run? A. Set-MsolUser B. Redo-MsolProvisionUser C. Set-MsolUserLicense D. Set-MsolUserPrincipalName E. Convert-MsolFederatedUser F. Set-MailUser G. Set-LinkedUser H. New-MsolUser Correct Answer: D

QUESTION 3 An organization plans to migrate to Office 365. You use Azure AD Connect. Several users will not migrate to Office 365. 400-251 dumps You must exclude these users from synchronization. All users must continue to authenticate against the on-premises Active Directory. You need to synchronize the remaining users. Which three actions should you perform to ensure users excluded from migration are not synchornized? Each correct answer presents part of the solution. A. Run the Windows PowerShell command Set-MsolDirSyncEnabled -EnableDirSync $false B. Perform a full synchronization. C. Populate an attribute for each user account. D. Configure the connection filter. E. Disable the user accounts in Active Directory. Correct Answer: BCD

QUESTION 4 An organization is migrating from an on-premises Exchange organization to Office 365 tenantUsers report that they cannot see the free/busy information for other users. You need to determine why free/busy information does not display. Which two Windows PowerShell cmdlets should you run? Each correct answer presents a complete solution A. Get-OrganizationRelationship B. Get-SharingPolicy C. Get-CsMeetingConfiguration D. Get-CsClientPolicy E. Get-lntraOrganizationConnector Correct Answer: AD

QUESTION 5 An organization 070-461 dumps plans to deploy Exchange Online. You must support all Exchange Online features. You need to create the required DNS entries. Which two DNS entries should you create? Each correct answer presents part of the solution. A. A B. SRV C. MX D. CNAME Correct Answer: CD

QUESTION 6 A company plans to deploy an Office 365 tenant. You have two servers named FS1 and FS2 that have the Federation Service Proxy role service installed. You must deploy Active Directory Federation Services (AD FS) on Windows Server 2012. You need to configure name resolution for FS1 and FS2. What should you do? A. On FS1 and FS2, add the cluster DNS name 070-413 dumps and IP address of the federation server farm to the hosts file. B. On FS1 only, add the cluster DNS name and IP address of the federation server farm to the hosts file. C. On FS1 only, add the cluster NetBIOS name and IP address of the federation server farm to the LMHOSTS file. D. On FS1 and FS2, add the cluster NetBIOS name and IP address of the federation server farm to the LMHOSTS file. Correct Answer: A

QUESTION 7 An organization uses Exchange Online. You 070-410 dumps enable mailbox audit logging for all mailboxes. User1 reports that her mailbox has been accessed by someone else. You need to determine whether someone other than the mailbox owner has accessed the mailbox. What should you do?A. Run the following Windows 070-489 dumps PowerShell command: Search-MailboxAuditLog -Identity User1 -LogonTypes Owner -ShowDetails B. In the Exchange Admin Center, navigate to the Auditing section of the Protection page. Run a non-owner mailbox access report C. Run the following Windows PowerShell command: New-AdminAuditLogSearch -Identity User1 -LogonTypes Owner -ShowDetails D. In the Exchange Admin Center, navigate tothe Auditing section of the Compliance Management page. Run a non-owner mailbox access report. Correct Answer: D

QUESTION 8 An organization prepares to implement Office 365. You have the following requirements: Gather information about the requirements for the Office 365 implementation. Use a supported tool that provides the most comprehensive information about the current environment. You need to determine the organization's readiness for the Office 365 implementation. What should you do? A. Run the Windows PowerShell cmdlet Get-MsolCompanylnformation. B. Run the OnRamp for Office 365 tool. C. Install the Windows Azure Active Directory Sync tool. D. Run the Office 365 Deployment Readiness Tool. Correct Answer: B

QUESTION 9 Contoso Ltd. uses 070-463 dumps Office 365 for collaboration. You are implementing Active Directory Federation Services (AD FS) for single sign-on (SSO) with Office 365 services. The environment contains an Active Directory domain and an AD FS federation server. You need to ensure that the environment is prepared for the AD FS setup. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Configure Active Directory to use the domain contoso.com. B. Configure Active Directory to use the domain contoso.local. C. Create a server authentication certificate for the federation server by using fs.contoso.com as the subject name and subject alternative name. D. Create a server authentication certificate for the 70-410 dumps federation server by using fs.contoso.local as the subject name and subject alternative name. Correct Answer: AC

QUESTION 10 You are the Office 365 administrator for your company. You have a workstation that runs Windows 8. You need to install the prerequisite components so that you can view mail protection reports on the workstation. Which two items must you install? Each correct 070-347 dumps answer presents part of the solution. A. SQL Server Analysis Services B. Microsoft Connectivity Analyzer Tool C. Microsoft Access 2013D. .NET Framework 4.5 E. Microsoft Excel 2013 Correct Answer: DE